kunnes suuri päivä koittaa!

Suunnitelmat on suht hyvällä mallilla, morsian itse kyllä kaipaisi remonttia! Ja vielä kun saisi varmistuksia joistain varauksista, vois semi-huoletta keskittyä muuhun elämään... ehkä!

On melko järkyttävää huomata itsestään piirteitä, joita ei uskonut itsessään olevan. En olisi ikinä uskonut, että minusta tulee perinteinen morsian (ainakaan teini-iän jälkeen). Mutta näin vain kävi: kirkossa naimisiin valkoinen puku päällä! Mutta se on minun (tai meidän) valintani. Ja se sopii meille. Tietenkin häissämme tulee olemaan epäperinteisiä asioita. Emme tanssi... ja jos joku pakottaa me tanssimme Audioslavea. Nih! repikää siitä humppaajat! Omasta mielestäni iso osa perinteistä on aikansa eläneitä, mutta tapansa kullakin. Ja pääasiahan on se, että itse saa mahdollisimman pitkälti tehdä oman näköisensä häät.

Sanon mahdollisimman pitkälti, koska itsellä ainakin on rajoitteita. Raha taitaa nistä olla se suurin! Joutuu kuitenkin vanhemmatkin jonkin verran avustamaan, joten sen takia on sitten asia niin, että heidänkin mielipiteitään joutuu ottamaan huomioon. Onneksi toistaiseksi ei ole ollut ongelmia, mutta olen melko varma, että niitä voi tulla isoäitini kohdalta. En tiedä, hankala ihminen.

Monet ihmiset eivät tunnu tajuavan, että häät oikeasti maksaa ihan helvetisti. Vieraslistaa ihmetellään, miksi ei kutsuta lapsia jne jne jne. Jostain on vain pakko karsia. Lapsetkin vievät tilaa ja maksavat, ja omissa häissäni olen tavannut lapsista 4 ja he saavat minun puolestani tulla, muut voidaan sitten jättää hoitoon. Kuulostaa julmalta, mutta elämä on. Monen mielestä olen asiassa itsekäs, mutta mieluummin haluan sen tilan, minkä tuntemattomat lapset vievät, joillekin jotka oikeasti tunnen